English

Blog

Domovarrow   Blogarrow Nová spolupráca s Rozlucky.com
blog-img

Nová spolupráca s Rozlucky.com

21.01.2020

Nová spolupráca s Rozlucky.com

Podarilo sa nám nadviazať spoluprácu s mladou lokálnou firmou úzko sa špecializujúcou na rozlúčky so slobdodou. Ponúkajú však aj iné šialené párty, teambuidling, či oslavu narodenín.  Nájdete ich v Bratislave a Košiciach na Slovensku, ale aj v Čechách a to v Prahe, či Brne. 


Rozlucka so slobodou


Ponúkajú denné programy ako napríklad paintball, rafting, strelnicu, jazdu na štvorkolkách pre pánov. Kurzy tanca, pole dance a miešania koktejlov pre dámy. Na večer nájdete aj štiplavejšiu ponuku v podobe zápasov v bahne, limuzín, kasína či pánskeho alebo dámskeho striptízu. Určite stojí za to pozrieť si ich širokú ponuku programov a rozlúčkových nápadov - www.rozlucky.com 

Rozlucka se svobodou

Rozlucky.com pripravujú špeciálne aktivity pre skupiny lúčiace sa so slobodou. Ponúkaju 100 zábavných programov pre dámy aj pánov. Sme veľmi radi, že náš Pártybus zaraďujú do svojho portfólia v Bratislave. 


Veríme, že budeme mať veľmi veľa spoločných spokojných zákazníkov.


Tím PártyBusBratislava.sk

Ďalší článok

Pártybus už aj v Bratislave!!!

Predchádzajúci článok

Videoklip v Partybuse

Iné články

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú pri správnom fungovaní webu a takisto zlepšovaní a skvalitňovaní jeho služieb.